PUBBLICAZIONI
Giupponi L., Ceciliani G., Leoni V., Panseri S., Pavlovic R., Lingua G., Di Filippo A., Giorgi A. (2019). Quality traits of saffron produced in Italy: geographical area effect and good practices. Journal of Applied Botany and Food Quality 92, 336 – 342 (2019), DOI:10.5073/JABFQ.2019.092.045
Annamaria Giorgi, Daniela Pentimalli, Luca Giupponi, Sara Panseri. Quality traits of saffron (Crocus sativus L.) produced in the Italian Alps. Open Agriculture, 2017, 2: 52-57. DOI 10.1515/opag-2017-0005
Manzo, S. Panseri, D. Bertoni, A. Giorgi, (2015). Economic and qualitative traits of Italian Alps saffron. Journal of Mountain Science. Doi:10.1007/s11629-015-3448-3.
PARTECIPAZIONE A CONVEGNI
Giupponi L., Leoni V., Ceciliani G., Panseri S., Pavlovic R., Lingua G., Di Filippo A., Giorgi A. (2019). Quality traits of saffron (Crocus sativus L.) produced in Italy. 114° Congresso della Società Botanica Italiana (VI IPSC), Padova, 4-7 settembre. Abstract e poster.
Giorgi A., Pentimalli D., Giupponi L., Panseri S., Borgonovo G., Bassoli A., Saffron (Crocus sativus L.) production as strategies in a mountain contest. Congresso “Mountains 2016”, 3-7 Ottobre 2016, Braganca, Portogallo.
Giorgi A., Pentimalli D., Giupponi L., Panseri S., Saffron quality (Crocus sativus L.) of the Alpine areas. Congresso “Mountains 2016”, 3-7 Ottobre 2016, Braganca, Portogallo.
Manzo A., Panseri S., Vagge I., Giorgi A., Study of the quality of Saffron (Crocus sativus L.) produced in the Alps. 108° Congresso Nazionale della Società Botanica Italiana, 18-20 settembre 2013, Baselga di Piné (TN).
Giorgi A., Panseri S., Bertoni D., Manzo A., Saffron (Crocus sativus L.) production in the Italians alps: high quality production from family farm to family table. Perth III: Mountains of Our Future, ottobre 2015, Perth, Scozia.
Manzo A., Panseri S., Bertoni D., Giorgi A., Economic and qualitative traits of Italian Alps saffron, Journal of Mountain Science, DOI: 10.1007/s11629-015-3448-3, 2015.